Neobična vina : maštovite kombinacije darova prirode

Neobična vina : maštovite kombinacije darova prirode PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Neobična vina : maštovite kombinacije darova prirode.pdf
ISBN
4612950223571

OPIS

Da bismo spravljali svoja vina, ne moramo imati vinograd niti velike podrume, goleme bačve i raznu drugu opremu. Pomoću ove knjige zainteresirani čitatelji će naučiti da vina mogu jednostavno pripremati kod kuće, kada god to požele, sa sastojcima koji su im dostupni čitave godine. Imaju li vrt, izvrsna je to prilika da iskoriste suvišak uroda iz voćnjaka i vrta, a vino i ukusne napitke mogu imati tijekom cijele godine. U ovom izdanju autorica donosi opis osnovnih postupaka te obične i neobične recepte koji će sve osvojiti svojim osvježavajućim i jedinstvenim okusima, jer se većina receptura ne koristi u komercijalnoj proizvodnji vina, pa ih se ne može niti kupiti.

Imamo li vrt, izvrsna je to prilika da iskoristimo suvišak uroda iz voćnjaka i vrta, a vino i ukusne napitke možemo imati tijekom cijele godine. Načini isporuke dijele se u dvije osnovne kategorije: Slanje pošiljke na željenu adresu.. Isporuka dostavljačkom službom koja pokriva veći dio Hrvatske.Za mali dio hrvatskog teritorija koji nije pokriven uslugom dostavljačke službe (pojedini otoci) koriste se usluge Hrvatske pošte (troškovi za taj tip isporuke su 22 kn za iznose narudžbe do 200 kuna, 25 kn za narudžbe do 500 kuna ... II Neobična vina - Maštovite kombinacije darova prirode Uvez: Meki Broj Stranica: 182 Jezik: Hrvatski Godina Maštovite kombinacije darova prirode.

ljubitelja vina i prirode koji je spreman da za nju izdvoji 25 miliona dolara. ...

POVEZANE KNJIGE