Velike kuće

Velike kuće - Jelušić, Maja | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jelušić, Maja
DIMENZIJA
11,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Velike kuće.pdf
ISBN
2841275836305

OPIS

HVAR je prva u budućem nizu slikovnica o arhitekturi hrvatskih gradova pod nazivom Velike kuće. U ovoj slikovnici mačak Sperić, mačak koji doista svakodnevno šeće Hvarom, ima ulogu vodiča kroz grad Hvar i upoznaje nas s deset znamenitosti grada. Svaka znamenitost prikazana je fotografijom preko koje je napravljena vrhunska slika apstrahirajući detalje. Tekst o pojedinom zdanju nikada ne prelazi jednu stranicu i u stihu donosi bitne podatke o svakoj građevini. Slikovnica je nastala iz želje da se kulturna baština Hvara približi djeci, ali toplina slika u plavo-zelenom tonu koji se provlači kroz cijelu slikovnicu privlači i odrasle koji iz slikovnice mogu saznati sve bitne podatke o građevinama koje su predstavljene.

sagrađen je u Velikoj Gorici drveni dvor Plemenite općine turopoljske.U srednjem vijeku, Velika Gorica postala je središte župe. Srednjovjekovna župna crkva stradala je u turskim provalama, a nova je ... Bela kuća naglašava da nema velike promene politike prema Iranu 09 februar, 2021 Stiv Herman Srekretarka za štampu Bele kuće Džen Psaki govori tokom pres brifinta u Beloj kući, Vašington, 8.

Svaka znamenitost prikazana je fotografijom preko koje je napravljena vrhunska slika apstrahirajući detalje. Tekst o pojedinom zdanju […] Kuće prodaja Velika Gorica - veliki izbor povoljnih kuća za prodaju od privatnih oglašivača i agencija za nekretnine. Najveća baza projekata za kucu.

POVEZANE KNJIGE