Sponzoruša u Parizu

Sponzoruša u Parizu - Jelčić, Zdenko | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jelčić, Zdenko
DIMENZIJA
9,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Sponzoruša u Parizu.pdf
ISBN
9969992346158

OPIS

Roman pun vibrantnih stranicakao hommage slobodi i izgubljenoj generacijiNovi roman našeg poznatog kazališnog i filmskog glumca, politologa i pisca Zdenka Jelčića strastvena je i burna počast jednom, ako ne nužno slobodnijem, a onda barem prakticiranju osobne slobode u najširem smislu naklonjenijem dobu i pripadajućoj generaciji, ljudima koji su od toga vremena stvorili mit, a sami uglavnom ostali negdje u međuvremenu sretno izgubljeni. Jelčićevo je pisanje grubo, divlje i razuzdano, i istodobno sasvim ljubavnički nježno. Glavna mu je pokretačka energija, kao i protagonistu ove knjige, snažan, iskonski libido koji dirigira prostorom svijeta i teksta. Naći će se tako na ovim vibrantnim, životne energije punim stranicama lijepa količina čvrste erotike, lutanja, pića, mondenoga života kao i onog s egzistencijalnoga ruba, ali i suptilne ljubavi i specifičnoga odmetničkog morala koji jednadžbu drži na okupu. Jelčić je i u svojim pisanim rečenicama potpuno izložen, na sceni – a ondje je, to je već odavno dokazao, nepogrešivo uvjerljiv.„Tko bi rekao da u glumcu tako tvrda lica i tako meke duše čuči tako opaka erotska strast!“-Rajko Grlić

5 stars 4 stars 3 stars 2 stars 1 star. Žanr: Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Erotski romani: ...

Žanr: Beletristika - Hrvatska i strana književnost - Erotski romani: ... Jelčić je i u svojim pisanim rečenicama potpuno izložen, na sceni - a ondje je, to je već odavno dokazao, nepogrešivo uvjerljiv. Jelčićevo je pisanje grubo, divlje i razuzdano, i istodobno sasvim ljubavnički nježno.

POVEZANE KNJIGE