Pokaži mi kako se to radi

Pokaži mi kako se to radi - Pitamic, Maja | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pitamic, Maja
DIMENZIJA
10,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Pokaži mi kako se to radi.pdf
ISBN
9647813449370

OPIS

Montessori aktivnosti za vas i vaše dijete Kada je vremena koje možete kvalitetno provesti s djecom malo, potreban je praktičan priručnik koji će vam pomoći da svom djetetu omogućite što uspješniji početak. Ova je knjiga upravo to, elementarni priručnik s detaljno razrađenim igrama i vježbama u kojima možete uživati zajedno s djetetom, a ono može razvijati prve vještine. Obuhvaća široku lepezu aktivnosti, od učenja kako zakopčati dugmad pa sve do razumijevanja brojeva i slaganja jednostavnih rečenica. Sve su aktivnostiopisane uz pomoć smjernica i prijedloga, ovisno o tome koliko su složene. Aktivnosti su jednostavne i prilagođene roditeljima koji ne vladaju specifičnim poznavanjem ovog područja te ih potiču da s pouzdanjem rade i igraju se sa svojom djecom.Temelje se na filozofiji Montessori i usmjerene su ka djeci u dobnoj skupini od dvije do pet godina starosti. Ne zahtijevaju značajna financijska sredstva niti oduzimaju mnogo vremena. Ova vam knjiga pruža vam jedinstvenu priliku da steknete važan uvid u potrebe vašeg djeteta te da se uključite u razvoj njegove koordinacije, svijesti i samopoštovanja.Osnovne životne vještine (pranje ruku i zuba, slaganje odjeće, oblačenje i zakapčanje dugmadi, obuvanje cipela i dr.) Razvoj osjetila (učenje taktilnih suprotnosti, uspoređivanje tekstura, učenje o veličini i obliku i o visini i duljini…) Jezični razvoj (igre riječima, prepoznavanje slova, slaganje rečenica, izrada knjige i dnevnika…) Matematičke vještine (brojenje od 1 do 10, zbrajanje i oduzimanje do 10, upoznavanje novca…) Znanstvene vještine (uzgoj biljaka u posudi za cvijeće, razumijevanje zapremnine, otkrivanje vremenskih prilika, upoznavanje s globusom i kartom, izrada medenjaka) i mnoge druge aktivnosti…

Dijeli: Kataloški br.: 101204. Cijena: 139,00 KN Klupska cijena: 99,00 KN Zaliha u klupskim centrima > Proizvoda nema na zalihi.

FORMAT 190x220 mm BROJ STRANICA 176 stranica UVEZ meki uvez . MASA 0.51 kg BARKOD ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Pokaži mi kako se to radi autora Pitamic, Maja.

POVEZANE KNJIGE