Sekularni korijeni modernog islamizma

Sekularni korijeni modernog islamizma - Kalinić, Pavle | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kalinić, Pavle
DIMENZIJA
4,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Sekularni korijeni modernog islamizma.pdf
ISBN
8324486227607

OPIS

svibnja u Novinarskom domu u 20 sati.Autor obrađuje politički islam kao jedan od fenomena u Palestini, Iranu i Afganistanu. Prof.

To je trenutak jačanja i radikalizacije islamizma, koji za sada, barem na području Bliskog istoka, izaziva turbulentne promjene čiji se konačni ishodi ne mogu u potpunosti sagledati i ... Knjiga Pavla Kalinića "Sekularni korijeni modernog islamizma - Palestina, Iran, Afganistan" koja je pred vama očito je objavljena u pravom trenutku. To je trenutak jačanja i radikalizacije islamizma, koji za sada, barem na području Bliskog istoka, izaziva turbulentne promjene čiji se konačni ishodi ne mogu u potpunosti sagledati i ... Prikaz knjige: Pavle Kalinić: Sekularni korijeni modernog islamizma Palestina, Iran, Afganistan Prikaz knjige: Pavle Kalinić: Sekularni korijeni modernog islamizma Palestina, Iran, Afganistan U izdanju Profi l Knjiga, dio grupe Profi l International objavljena je knjiga Pavla Kalinića pročelnika Gradskog ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba pod naslovom "Sekularni korijeni modernog islamizma". Sekularni korijeni modernog islamizma Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE