Samo majka i kći 2.izdanje

Samo majka i kći 2.izdanje - Matanović, Julijana | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Matanović, Julijana
DIMENZIJA
3,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Samo majka i kći 2.izdanje.pdf
ISBN
9230315752701

OPIS

Znaš, mama, ljudi kad odrastu, sve zaborave. I zbilja, ima istine u tome. Ali mame spisateljice uglavnom bježe od zaborava. Žele sačuvati svaku emociju, dah, sjećanje na majčinstvo koje je poput fantastičnog romana prepuno slika s okusom melankolije, spokoja, straha i mudrosti. Imati kćerku znači upasti u bajku, vratiti se djetinjstvu, ponovno oživjeti, ponovno proživjeti, skitati i otkrivati nepoznate predjele u kojima snena duša prebiva, igra se i kojiput pokušava odrasti. Julijanini zapisi vode nas u svijet nezaborava, bilježe i ono što kao mlade mame nismo stigle zapisali u dnevnik, a zbilo se jer iskustva su nam zajednička. Mama i kćerka tako žive u spisateljičinoj vječnosti, koja je zapravo vječnost svih nas.

Nisam se zapravo ni bavila njihovim odnosom. https://verbum.hr/kristina-lavransova-kci-1-dio-212 Od nakita je nosio samo glatku srebrnu kopču na pojasu i malu iglu u košulji. Na vratu se vidio malen, zlatan lančić, 10 koji je Lavrans uvijek nosio i na kome je visio zlatan križ s velikim ... Jučer 2.

Kćer su Mariju u mladosti pogodile tri teške bolesti: 1898., 1906. i 1918.

POVEZANE KNJIGE