Hvala,ne kuham

Hvala,ne kuham - Zrnić,Marina | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zrnić,Marina
DIMENZIJA
7,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Hvala,ne kuham.pdf
ISBN
4937299858938

OPIS

Kuharica sirove veganske hrane Hvala ne kuham: praktični vodič za (sirove) vegane novog doba Ova kuharica sirove hrane donosi 24 recepta prilagođena namirnicama našem području i svakodnevnoj konzumaciji. Za razliku od mnogih kuharica, koje su veoma vrijedne i daju veliki doprinos razvoju kreativnosti u kuhinji, ova kuharica vam daje praktične recepte koje možete praviti svaki dan. Podijeljena je na 12 niskomasnih (bez dodatnih masnoća, ili sa vrlo malo) i 12 gurmanskih recepata (sa smanjenom količinom masnoća) s uvodom o sirovoj hrani koji preispituje ustaljene dogme u ovoj prehrani i daje praktične savjete kako ovu prehranu učiniti održivom. Obogatite svoj jelovnik ovim ukusnim jelima koja će vam pokazati da sirova hrana može biti uzbudljiva za nepce, a istovremeno blagotvorna za tijelo.

Ova knjižica je koncipirana tako da vas usmjeri putem dugoročnog uspjeha na sirovoj i zdravoj prehrani, a da usput sačuvate i psihičko zdravlje. Daje vam izravan uvid u ovaj način prehrane iz osobnog iskustva kojeg sam stekla kroz godine eksperimentiranja i istraživanja (na ... knjiga, knjige, knjižara, online prodaja knjiga, knjižare u zagrebu, vrt, gljive, online bookshop Udruga Prijatelji životinja neprofitna je nevladina udruga, osnovana 2001.

Svaka pohvala, i samo tako hrabro dalje. 🙂 Iza (ne)kuharice "Hvala, ne kuham: praktični vodič za (sirove) gurmane novog doba" krije se Marina Zrnić, koju je vlastito tijelo prije tri godine natjeralo da otkrije sirovu prehranu i otada se hrani isključivo sirovim voćem i povrćem s malim dodatkom orašastih plodova i sjemenki.

POVEZANE KNJIGE