Sve je prekrasno

Sve je prekrasno - Kušec,Mladen | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kušec,Mladen
DIMENZIJA
10,69 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve je prekrasno.pdf
ISBN
9753968103077

OPIS

Slikovnica iz serijala “Pričice za razvoj djece“, u kojima Mladen Kušec, omiljeni dječji pisac, djeci, na njima razumljiv način, ukazuje na situacije na koje nailaze prilikom svojega odrastanja, te kako ih rješavati da bi u konačnici izrasli u zdravije, sretnije i bolje osobe.

Sve je ovdje dobro", priča za HRT Sohel Rana, radnik koji je u Bangladešu četiri godine radio na izlovu ribe na rijeci. Onda je zbog pandemije sve to iznenada stalo. 'U ovom trenutku je prekrasno.

Nismo oko toga htjeli raditi veliku vijest, niti smo htjeli medijsku pažnju. Već je prošlo više od godinu dana, planiramo i svadbu, no to nam ipak mora vrijeme u svijetu, koje nas je trenutno sve pozatvaralo u domove, dopustiti', rekla nam je Sementa koja nije željela otkrivati više detalja ovog intimnog čina, ali nam je zato ispričala kako se ... Jakob Patekar je napravio prekrasno božićno selo kroz kojeg prolazi i vlak.

POVEZANE KNJIGE