Strateški menadžment ljudskih potencijala

Strateški menadžment ljudskih potencijala - Bahtijarević-Šiber, Fikreta | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bahtijarević-Šiber, Fikreta
DIMENZIJA
7,64 MB
NAZIV DATOTEKE
Strateški menadžment ljudskih potencijala.pdf
ISBN
7116220345136

OPIS

U knjizi se na sustavan i pregledan način iznose najvažnije i najnovije svjetske spoznaje u području menadžmenta ljudskih potencijala. U suvremenim poslovnim uvjetima ljudski potencijali postaju najvažniji kapital i imovina poslovnih organizacija a kvalitetno upravljanje njima je temeljni uvjet za postizanje konkurentske prednosti i poslovne izvrsnosti.Obrađena tematika podjednako zadovoljava zanimanje i znatiželju studenata i znanstvenika. Istodobno prezentirana materija ima veliku praktičnu upotrebljivost jer je bliska svakidašnjem poslovnom životu i praksi strateškog upravljanja ljudskim potencijalima. Stoga će ova knjiga privući i menadžersku populaciju, posebno onaj dio koji istinski cijeni ljudski i intelektualni kapital. 

Bahtijarević-Šiber Fikreta: STRATEŠKI MENADŽMENT LJUDSKIH POTENCIJALA - SUVREMENI TRENDOVI I IZAZOVI. Izdavač: Školska knjiga.

Cilj istraživanja je analizom faktora koji utječu na upravljanje ljudskim potencijalima ispitati njihovu važnost. Svrha istraživanja je prikazati ljudske potencijale kao intelektualni kapital koji omogućuje ... Tijekom uvodnog modula HR Akademije polaznicima će se detaljno približiti koncept strateškog upravljanja ljudskim potencijalima kroz prezentaciju i analizu ključnih modela koji se primjenjuju s ciljem postizanja strateških ciljeva tvrtke.

POVEZANE KNJIGE