Dudov svilac

Dudov svilac - Galbraith, Robert | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Galbraith, Robert
DIMENZIJA
5,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Dudov svilac.pdf
ISBN
5392624881304

OPIS

ZNATE LI TKO JE ROBERT GALBRAITH??? Fascinantan, napet i neodoljiv – drugi kriminalistički roman Roberta Galbraitha.Kad romanopisac Owen Quine nestane, njegova supruga unajmi privatnog istražitelja Cormorana Strikea. Isprva misli da je jednostavno nekamo otišao na nekoliko dana – što je i prije cinio – i želi da ga Strike pronae i dovede kuci. Kako Strike istražuje, postaje jasno da Quineov nestanak skriva više toga nego što njegova supruga misli. Romanopisac je upravo dovršio rukopis s otrovnim opisima gotovo svih svojih poznanika. Bude li roman objavljen, neki ce životi biti uništeni – zato je puno ljudi koji bi ga možda željeli ušutkati. Kad Quinea pronađe okrutno ubijenog u bizarnim okolnostima, Strike ce se morati utrkivati s vremenom ne bi li shvatio motiv nemilosrdnog ubojice, ubojice na kakvog dotad nikad nije naišao… Krimić koji se čita u jednom dahu, s neočekivanim obratima na svakom koraku, Dudov svilac drugi je u nizu (nakon ZOVA KUKAVICE) uspješnih romana J.K. Rowling, napisan pod pseudonimom Robet Galbraith, u kojima su glavni likovi Cormoran Strike i njegova odlučna mlada pomoćnica Robin Ellacott.

Poznat je po tome što se njegova gusjenica zakukulji u čahuru koju isplete od vrlo tankog (10-20 mikrona) neprekinutog svilenog vlakna, dužine do 2 km, koju proizvede jakim slinjenjem.Odmatanjem tih čahura (kokona, galeta) dobiva se vlakno za proizvodnju svile. Dudov svilac (lat. Bombyx mori) je bjelkasti leptir iz porodice pravih prelaca ili svilaca (lat.

Ovaj napeti kriminalistički roman napisala je slavna J.K. Rowling pod pseudonimom Robert Galbraith.

POVEZANE KNJIGE