Tajna crne kutije

Tajna crne kutije - Kovačević, Hrvoje | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kovačević, Hrvoje
DIMENZIJA
5,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajna crne kutije.pdf
ISBN
5367670816044

OPIS

Računalne igrice sve su fantastičnije, a njihovi igrači sudjeluju u nevjerojatnim pustolovinama. No postoje granice iza kojih zabava postaje doista opasna. Ovo je priča o hakeru koji se našao iza tih granica i morao je igrati do kraja. Roman je 1998. nagrađen Nagradom Grigor Vitez za najbolji dječji roman objavljen 1997.

0 . Krajem 2000-te, kad su Tram 11 bili na vrhuncu svoje slave nakon izlaska "Vrućine Gradskog Asfalta", u punom je zamahu bila jedna sociološka pojava koja je možda i pridonjela njihovom padu.

... Hrvoje Kovačević TAJNA CRNE KUTIJE. Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Tajna crne kutije autora Kovačević, Hrvoje.

POVEZANE KNJIGE