Svjetlo koje ne vidimo

Svjetlo koje ne vidimo - Doerr, Anthony | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Doerr, Anthony
DIMENZIJA
4,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Svjetlo koje ne vidimo.pdf
ISBN
2332822448953

OPIS

Marie-Laure djevojčica je koja živi s ocem nedaleko od Prirodoslovnog muzeja u Parizu. Nakon ulaska nacista u grad, otac i njegova djevojčica, slijepa od šeste godine, bježe stricu u sjevernu Francusku u grad Saint-Malo. Ono što Marie-Laure ne zna jest da njezin otac sa sobom nosi ukleti dijamant koji nikako ne smije pasti nacistima u ruke. S druge je strane Werner, siroče opsjednuto radijom, kojem talent za tehnologiju osigurava mjesto u brutalnoj Hitlerovoj mladeži. Postajući sve svjesniji u čemu sudjeluje, Werner prolazi kroz pakao rata, a put ga dovodi u Saint-Malo, gdje se njegova sudbina napokon ne ispreplete s onom Marie-Laure. Werner i Marie-Laure junaci su romana Svjetlo koje ne vidimo nagrađivanog američkog pisca Anthonyja Doerra koji je roman pisao punih 10 godina. Godine pisanja rezultirale su prekrasnom, kompleksnom prozom koja se može čitati i kao bildungsroman i roman o potrazi za dobrotom u dobroti nesklonim vremenima, kao roman o hrabrosti i roman o žrtvovanju koji se najčešće uspoređuje s još jednim velikim hit-romanom Kradljivica knjiga.

Napomena. Prijevod djela: All the light we cannot see.

Svjetlo koje ne vidimo Doerr Anthony Nakon dviju zbirki priča, jednog romana i knjige o Rimu, značajnog broja književnih nagrada i uvrštenja na listu najboljih mladih američkih romanopisaca, Anthony Doerr se upustio u 10 godina dugačku avanturu istraživanja i pisanja romana "Svjetlo koje ne vidimo", što je rezultiralo s preko petsto stranica ... Opis - SVJETLO KOJE NE VIDIMO. Marie-Laure djevojčica je koja živi s ocem nedaleko od Prirodoslovnog muzeja u Parizu.

POVEZANE KNJIGE