Između života i smrti

Između života i smrti - Miller, Steve J. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Miller, Steve J.
DIMENZIJA
8,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Između života i smrti.pdf
ISBN
8575967486791

OPIS

Svjedočenja o iskustvima neposredne blizine smrti (INBS) često se mogu pronaći u knjigama, časopisima ili televizijskim emisijama. Iako su te priče zanimljive, pružaju li one neke čvrste dokaze ili odgovore o životu nakon smrti ili postojanju Boga? U ovoj knjizi autor započinje svoju studiju postavljajući sumnju na iskustva neposredne blizine smrti, te jednostavnim i pristupačnim jezikom preispituje zajedničke karakteristike i motive osoba koje su doživjele to iskustvo, no na kraju svog istraživanja postavlja čvrste dokaze njihovoj istinitosti. U drugom djelu knjige on analizira djela koja su objavljena o toj temi, te upućuje zainteresirane čitatelje na daljnje izvore i istraživanje. „Možemo li preživjeti smrt? Postoji li Bog ili nebesa? Oštroumnom čitatelju Miller osigurava mnoštvo razloga da pomisli kako je odgovor na to pitanje pozitivan.“ Dr. Peter Schaefer, psiholog, viši znanstveni istraživač u Ministarstvu obrane.

"Zivot nije problem koji treba rijesti , vec stvarnost koju treba iskusiti." Klasične postaje su:susret s vodičem, susret s primarnom skupinom duša, Vijećem staraca, Prostorija za izbor tijela i života. Opišite nam najvažnije 'zaključke' svjedočanstava? Što se događalo ljudima u stanjima između smrti i ponovnog rođenja? O tome pišem na preko 200 stranica u knjizi, tako da mi je teško sažeti to u par redova. Akademik Abdulah Sidran preživio je koronu i respirator.

Moj izbor Moj izbor Ocena: 3.7 /5 (253) Gledaj preko 6500 sati sadržaja ... Ispovijest Abdulaha Sidrana: Bio sam u tunelu između života i smrti. Popularno.

POVEZANE KNJIGE