Čuvaj me

Čuvaj me - Sacerdoti, Daniela | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sacerdoti, Daniela
DIMENZIJA
4,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Čuvaj me.pdf
ISBN
3724735295894

OPIS

Nakon prilično neveselog životnog razdoblja koje uključuje sukobe s roditeljima i suprugovu nevjeru Eilidh odluči otići u malo škotsko selo u kojem je provela djetinjstvo, u nadi da će tamo pronaći mir i utjehu. Vrijeme će učiniti svoje i ona će se potupno oporaviti. Obnovit će prijateljstvo s Jamieom, samohranim ocem djevojčice koju je majka ostavila radi ostvarenja umjetničke karijere, a izuzev tog gubitka, Jamie je morao pretrpjeti još jedan – smrt majke. Nakon toga, povukao se u sebe, kćer mu je jedina svijetla točka u životu i ništa drugo ga ne zanima. Istodobno, Iako ni Eilidh ni Jamie nisu u potrazi za novom ljubavi, u priču se upleće netko tko za njih dvoje ima drugi plan. Netko, tko će unatoč njihovom protivljenju, pokrenuti niz naizgled slučajnih događaja kako bi stvari pogurao u pravom smjeru. Katkad, kad izgubimo nadu, pomoć stiže od onih od kojih bismo to najmanje očekivali.

- Portal namijenjen alternativcima, praktičarima prirodne medicine, centrima, udrugama te korisnicima alternativnih usluga. Skladatelj: Ljubomir Galetić : Liturgijsko razdoblje: Vrijeme kroz godinu : Liturgijske: Otpjevni psalam : Za koji sastav: Pučko pjevanje, Solisti : Vrsta skladbe Pitaj me u tim noćnim satima, pitaj me, ali bez glasa… Neka se čuje šapat misli i duboka noć će zauzeti mjesto ove mlade večeri… Duboka noć, tama i meka krila neka me pokriju u mirnom snu… Gledam svoje oči… Uz malo sreće meka krila noći spustit će se… Čuvam se, čuvaj me... Čuvaj me s leđa (2017) The Hitman's Bodyguard. Žanr Akcija, Komedija .

Nakon prilično neveselog životnog razdoblja koje uključuje sukobe s roditeljima i suprugovu nevjeru, Eilidh odluči otići u malo škotsko selo u kojem je provela djetinjstvo, u nadi da će tamo pronaći mir i utjehu. Opis - ČUVAJ ME. Nakon prilično neveselog životnog razdoblja koje uključuje sukobe s roditeljima i suprugovu nevjeru Eilidh odluči otići u malo škotsko selo u kojem je provela djetinjstvo, u nadi da će tamo pronaći mir i utjehu.

POVEZANE KNJIGE