Čuvaj me

Čuvaj me - Sacerdoti, Daniela | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sacerdoti, Daniela
DIMENZIJA
11,51 MB
NAZIV DATOTEKE
Čuvaj me.pdf
ISBN
7949356866556

OPIS

Nakon prilično neveselog životnog razdoblja koje uključuje sukobe s roditeljima i suprugovu nevjeru Eilidh odluči otići u malo škotsko selo u kojem je provela djetinjstvo, u nadi da će tamo pronaći mir i utjehu. Vrijeme će učiniti svoje i ona će se potupno oporaviti. Obnovit će prijateljstvo s Jamieom, samohranim ocem djevojčice koju je majka ostavila radi ostvarenja umjetničke karijere, a izuzev tog gubitka, Jamie je morao pretrpjeti još jedan – smrt majke. Nakon toga, povukao se u sebe, kćer mu je jedina svijetla točka u životu i ništa drugo ga ne zanima. Istodobno, Iako ni Eilidh ni Jamie nisu u potrazi za novom ljubavi, u priču se upleće netko tko za njih dvoje ima drugi plan. Netko, tko će unatoč njihovom protivljenju, pokrenuti niz naizgled slučajnih događaja kako bi stvari pogurao u pravom smjeru. Katkad, kad izgubimo nadu, pomoć stiže od onih od kojih bismo to najmanje očekivali.

Podjeli. G C7(barre) G Ako vidis da placem, a nema razloga G C7(barre) G Ako spazis da ceznem za tvojim usnama Em D Ne postavljaj pitanja.

Gospodin ini je svagda pred očima; jer mi je zdesna, da ne posrnem. Stog mi se raduje srce i kliče duša, pa i tijelo mi ... Čuvaj me, Bože, jer se tebi utječem .

POVEZANE KNJIGE