Pepeljuga PI

Pepeljuga PI - Ivanjek, Željko | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ivanjek, Željko
DIMENZIJA
6,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Pepeljuga PI.pdf
ISBN
6080944675800

OPIS

ZAKORAČI U ČAROBAN SVIJET NAJPOZNATIJIH BAJKI!Poznati hrvatski novinar, pisac, scenarist i književni kritičar Željko Ivanjek ukoračio je u predivni svijet bajki i prepričao dvije najpoznatije bajke braće Grimm. Vjerno originalu, s najvažnijim detaljima, stilski dotjerano Ivanjek je maestralno ispripovijedao ove bajke čiji će likovi oživjeti pred dječijim očima, potaknuti im maštu i pokazati im snagu dobrote, nevinosti i vjernosti. U trenucima kad se čini da će zlo nadvladati, da će opaki ljudi uspjeti u svojim opasnim naumima i spletkama, dogodi se obrat i dobro ipak pobijedi. Poznata hrvatska ilustratorica Dubravka Kolanović prikazala je ove bajke svojim prepoznatljivim nježnim stilom, bajkovitom atmosferom i toplinom koja očarava.

Sestre su tada uvidjele koliko su bile zle i molile su Pepeljugu za oprost. Nedovršeni članak Pepeljuga (1950.) koji govori o filmskoj umjetnosti treba dopuniti. prema pravilima Wikipedije Ova stranica posljednji je put uređivana 27.

- To rekavši zaklopila mati o či i umrla. ''Pepeljuga'' je bila svojevrsna zadnja prilika za Disney da napravi novi uspješni animirani film jer nisu imali nijedan još od Snjeguljice i sedam patuljaka iz 1937. godine.

POVEZANE KNJIGE