Kako rade automobili

Kako rade automobili PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako rade automobili.pdf
ISBN
1541490642928

OPIS

Ako si se pitao kako radi automobil, ovdje ćeš pronaći odgovor! Utvrdi koji mehanizmi pokreću brisače vjetrobranskog stakla, motor, klipove, sustav ubrzanja i prijenosa, kotače, ovjes i kočnice u vozilima na benzinsko i dizelsko gorivo ili struju. Potom napravi vlastite modele te sam otkrij kako rade! Ova jedinstvena interaktivna knjiga sadrži sve što ti je potrebno za izradu 9 radnih modela. Pričvrsti zupčanike, šipke i kotače na perforiranu radnu ploču prema jednostavnim uputama. Potom ih pokreći te promatraj kako rade!

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! ALLAN SANDERS Nick Arnold KAKO RADE AUTOMOBILI. Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži Kako rade automobili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa ... VIDEO Hoće li automobili uskoro biti otporni i na akvaplaning? Najpouzdanija marka je opet iz Japana, a društvo joj prave Porsche i Kia. Ali zašto pobogu ljudi ovo rade automobilima apsolutno je nejasno.

POVEZANE KNJIGE