Ajer

Ajer - Žuljević, Ilija | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Žuljević, Ilija
DIMENZIJA
6,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Ajer.pdf
ISBN
7504794186154

OPIS

U iznošenju svoje životne filozofije kroz likove svojih junaka, ni jednog trena autor to ne čini da bi se skrio već da bi nam poručio kako u svakome od nas da se nikoga ne osuđuje niti odbacuje. Za svakog ponaosob, i kada prikazuje njegove mane, autor primjenjuje onu Isusovu poruku osudi grijeh, ali ne i grješnika. Autor Ilija Žuljević ostavio je iza sebe knjigu koju ćemo željeti imati na policama i povremeno joj se vraćati.

The aim of the journal is to provide researchers, students, and professors with up-to-date multidisciplinary literature. Join thousands of fans who have signed up to our Celtic newsletter. Invalid EmailSomething went wrong, please try again later.

Frimpong has 0.16xA P90 this season. For an overall view, total successful actions dropped from 82.5% to 68.8% with the move to RB for Ajer, a huge drop off.

POVEZANE KNJIGE