Gorka čokolada

Gorka čokolada - Tribuson,Goran | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tribuson,Goran
DIMENZIJA
5,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Gorka čokolada.pdf
ISBN
9730689232302

OPIS

Kada poduzetnik Svilar naruči od privatnog istražitelja Nikole Banica praćenje svoga sina Arna, koji mu je iz sefa ukrao likovnu mapu s navodno vrijednim crtežima, njegov život postat ce noćna mora. Nastojeći otkriti kome je mladić nudio ili prodao crteže, Banić ce otkriti da se u mapi kriju mnogo važniji i opasniji dokumenti, koji ce neke od likova istrage stajati i života… Lik istražitelja Nikole Banica, koji se pojavljuje u romanima Zavirivanje, Siva zona, Dublja strana zaljeva, Noćna smjena, Bijesne lisice i Susjed u nevolji, u romanu Gorka čokoladapokušat ce razriješiti neobičan slučaj u kojem ce mu se na putu naći brojni živopisni likovi koje svaki dan susrećemo na stranicama crne kronike i žutog tiska: tajkuni, starlete, privatne zaštitarske tvrtke, izbacivači… Hrvatska se zbilja na stranicama ovog romana prelila u uzbudljivu i duhovitu priču, a Goran Tribuson još je jednom dokazao svoju vodeću poziciju među hrvatskim pripovjedačima.

Nakon što je predsjednik udruge Baranjski leptirići Držislav Šušak na Facebooku objavio status u kojem je vrlo oštro napao potez proizvođača slatkiša Zvečevo koji je Severini za ... Opis - GORKA ČOKOLADA. Kada poduzetnik Svilar naruči od privatnog istražitelja Nikole Banica praćenje svoga sina Arna, koji mu je iz sefa ukrao likovnu mapu s navodno vrijednim crtežima, njegov život postat ce noćna mora.

Pomaže kod nervoze, napetosti, histerije, depresije ... Lik istražitelja Nikole Banića, koji se pojavljuje u romanima Siva zona, Dublja strana zaljeva, Noćna smjena i Susjed u nevolji u romanu Gorka čokolada pokušat će razriješiti neobičan slučaj u kojem će mu se na putu naći brojni živopisni likovi koje svaki dan susrećemo na stranicama crne kronike i žutog tiska: tajkuni, starlete ... „Gorka čokolada" naslov je teksta koji je na internet-stranici objavila njemačka RTV-stanica MDR.. „Čokoladna afera, koja je najprije zvučala kao vic, dovela je do novog pogoršanja odnosa ... Jedna od najomiljenijih poslastica, u kojem god obliku, je čokolada.

POVEZANE KNJIGE