Moebiusova vrpca

Moebiusova vrpca - Maurović, Željko | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Maurović, Željko
DIMENZIJA
11,80 MB
NAZIV DATOTEKE
Moebiusova vrpca.pdf
ISBN
6993979750869

OPIS

Knjiga sadrži četrnaest priča riječkog književnika u kojima autor filozofski i ironično promišlja o zbilji koja ga okružuje i u kojoj živi. Polazeći od znakovitog naslova koji matematički predstavlja beskonačnost, vječno vraćanje istog, autor u svojim pričama polazi iz Rijeke, pa onda kreće na putovanje po svijetu (u Brazil, Somaliju, Veneciju…), da bi se ponovno vratio tamo odakle je sve krenulo, odakle je pošao, na isto mjesto događaja i doživljaja.

Nova je to knjiga Željka Maurovića, objavljena u nakladi Studija TiM. Ona donosi kratke priče koje je izdavač, Milan Zagorac, okarakterizirao kao vrlo promišljenu prozu te ... Moebiusova vrpca : (zbirka priča) Tekstualna građa, tiskana .

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Majka i kćer, obje bivše kraljice Hrvatske, zajedno u kampanji čarobne kreme dr.

POVEZANE KNJIGE