Pričuljci

Pričuljci - Šincek, Mira | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šincek, Mira
DIMENZIJA
7,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Pričuljci.pdf
ISBN
5578583125040

OPIS

Pričuljci prikazuju raznolike životne situacije u kojima su glavni likovi ponajviše životinje iz seoskog dvorišta. Preko raznolikih događaja oni oslikavaju šaljive i zanimljive zgode koje bude dječju maštu, ali i prenose toplu životnu poruku. Osim priča o životinjama tu su i priče u kojima su glavni likovi djeca i odrasli te njima bliske osobe.

Osim priča o životinjama tu su i priče u kojima su glavni likovi djeca i odrasli, njima ... PRIČULJCI - mira šincek (91824) - prijava na Moj račun registracija / kreiraj novi račun dodaj u favorite pošalji prijatelju Pomoć Knjiga Pričuljci želi djeci, ali i odraslim čitateljima, prenijeti bajkoviti svijet u kojem, unatoč nezgodama, neprilikama i poteškoćama na koje nailaze glavni likovi, pobjeđuju zajedništvo, ljubav i prijateljstvo. Djecu se pričama uči suživotu i prihvaćanju raznolikosti, pozitivnom vrednovanju svijeta koji ih okružuje ... Pričuljci prikazuju raznolike životne situacije u kojima su glavni likovi ponajviše životinje iz seoskog dvorišta.

Kataloški broj proizvoda: 3368672. Cena: 100 din.

POVEZANE KNJIGE