Mačak u čizmama ali ne onaj

Mačak u čizmama ali ne onaj - Huseinović, K. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Huseinović, K.
DIMENZIJA
6,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Mačak u čizmama ali ne onaj.pdf
ISBN
9423499336591

OPIS

Ovo nije adaptacija Perraultovog Mačka u čizmama, već sasvim nova i originalna priča o mačku Francu koji je volio sunce i oblake, travu i cvijeće, miševe i mačke, a nadasve glazbu i kazalište. Ali nije baš volio zimu, jer su mu šape na hladnoći jako zeble. Ušuljao se u kazalište na početak baleta Mačak u čizmama, gdje je ugledao prekrasne crvene čizmice i to mu je dalo ideju…

S time da su mi novije stvari od Magazina i tzv. hrvatskog popa gore i od cajki. MAČAK U ČIZMAMA: Dobro došo, dobri gazda! Ja te ovdje čekam vazda! Dobro došli, plemeniti Gosti naši: kralju, i ti, Ljepotice princezice! Hajd'mo malo na mezice… PRIPOVJEDAČ: I tako naš pametni Mačak u čizmama uvede kralja i kraljevnu i svoga sad već ne kobajagi markiza u raskošni dvorac glupog Diva; tamo su se gostili i uživali. Jedna od najpopularnijih europskih bajki "Mačak u čizmama" ima niz inačica, a među najpoznatijima su one u zbirci Charlesa Perraulta iz 1697.

je učestvovati ;-), Volim Te, Extra Zabava, Dado Polumenta ft. Mc Yankoo & DJ Mladja & Mc Stojan - Ja Volim Balkan, Onaj osecaj kad si na fejsu,a ne znas koji ces ku**c tu :-), Čarobni Recepti, Online Shop BiH, Onaj osjecaj kad te netko laze a ti znas istinu xD, Nema me često, ali kad' se pojavim ... U sjeni slučaja dobitnice lanjske nagrade grada Drniša za životno djelo i omiljene liječnice tamošnjih pacijenata, koji su joj izrazili podršku prikupivši više od 1000 potpisa u peticiji za njezin ostanak na poslu, nekako je ostao onaj njezine kolegice dr.

POVEZANE KNJIGE