Bacit ću ti kompjutor kroz prozor

Bacit ću ti kompjutor kroz prozor - Tihi Steponić, Jadranka | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tihi Steponić, Jadranka
DIMENZIJA
9,54 MB
NAZIV DATOTEKE
Bacit ću ti kompjutor kroz prozor.pdf
ISBN
7362355743846

OPIS

U središtu zbivanja priča je o osmašu koji u sudaru sa svijetom odraslih pronalazi olakšanje u opsesivnom igranju kompjutorskih igrica koje zagospodare njegovim životom. Svjetlo na kraju tunela pojavljuje se tek kad životom u obitelji ponovo zagospodare jednostavne ljudske vrijednosti.

Knjiga se radi o dječaku Luki čiji su roditelji ... Glavni junak romana 'Bacit ću ti kompjutor kroz prozor' osmaš je Luka, koji teško proživljava rastavu braka svojih roditelja. Zbog nezadovoljstva novonastalom situacijom Luka se povlači u virtualni svijet kompjutorskih igara.

Dodaj u košaricu Glavni junak romana "Bacit ću ti kompjutor kroz prozor" osmaš je Luka, koji teško proživljava rastavu braka svojih roditelja. Zbog nezadovoljstva novonastalom situacijom Luka se povlači u virtualni svijet kompjutorskih igara.

POVEZANE KNJIGE