Različita (2. izd.)

Različita (2. izd.) - Roth, Veronica | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Roth, Veronica
DIMENZIJA
9,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Različita (2. izd.).pdf
ISBN
8821099899600

OPIS

2. izdanje JEDAN IZBOR odlučuje tko su ti prijatelji JEDAN IZBOR definira tvoja uvjerenja JEDAN IZBOR određuje kome si lojalan – zauvijek JEDAN IZBOR MOŽE TE PREOBRAZITI Šesnaestogodišnja se Tris nalazi pred strašnim izborom jer se ne uklapa u podijeljeno društvo kojemu se svi moraju pokoriti. Stoga Tris kreće u pustolovinu kako bi doznala kamo doista pripada. Zaprepaštena surovošću života, ona ne može vjerovati nikome. Pa ipak, upoznat će privlačnog mladića koji se istovremeno doima i prijeteći i zaštitnički. Najteži je izbor tek iščekuje. Nastupni roman Veronice Roth Različita kompleksna je priča o šesnaestogodišnjakinji koja je prisiljena izabrati između tipične i sebične obitelji te avanturističke i neizvjesne budućnosti. Beatrice „Tris“ Prior živi u Chicagu koji se raspada, grad je podijeljen na pet frakcija, u skladu s uvjerenjima i strastima. No, Tris se suočava sa svojim najdubljim strahovima kad otkrije da je Različita i da je stoga meta opasnih lidera. Paralelno se upušta u romantičnu i nasilnu vezu s instruktorom, a roman se pretvara u nepredvidljivu i neizbježnu avanturu. Različita je distopijski triler nabijen napetim odlukama, melodramatskim izdajstvima, neočekivanim posljedicama i neobičnom ljubavnom pričom. Knjiga koja se ne ispušta iz ruku. Savršena kombinacija akcije i ljubavne priče. Jedva čekamo nastavak. Amazon.com Bila sam skeptična prema usporedbi Različite s Igrama gladi i Harry Potterom, ali kad sam je uzela u ruke, više je nisam ispuštala. Roth je stvorila uzbudljivu priču koja čitatelja drži u neizvjesnosti od početka do kraja i otkriva nove svjetove u svakom poglavlju. Ukoliko već niste, svakako pročitajte čitavu trilogiju, tim više što će se Različita ovog proljeća naći u kino dvoranama diljem svijeta. Amy Sharps, Guardian S Različitom, izvrsnim i uzbudljivim romanom, ostat ćete budni čitavu noć. BookPage Nepredvidivo, napeto putovanje. Publishers Weekly Veronica Roth, spisateljica koja ima samo 22 godine i koja je studirala kreativno pisanje na Northwestern University, nastupila je vrlo uspješno s ovim romanom koji je postao jedan od najvećih bestselera u 2011. godini.

Tehnika i tehnologija. DVA RAZLIČITA SAOPĆENJA SA SASTANKA NELSON - ČOVIĆ: Dok ambasador insistira na popunjavanju Federalne vlade, Čović opet o izbornom zakonu Kao da su bili na odvojenim sastancima, Čović se sakrio iza uopćenog saopćenja u koje je naravno ponovo ubacio izmjene Izbornog zakona, ali nigdje nije spomenuo popunu Federalne vlade, koje su na ... ISUS IZ NAZARETA. PREDGOVOR.

- Lokacija: Narodna knjižnica ˝Petar Preradović˝ Bjelovar regularna, odnosno da je Jacobijeva determinanta različita od 0. U slučaju funkcija od jedne varijable je n = 1, pa se ovaj uvjet svodi na zahtjev da je derivacija f'(x) 4= 0.

POVEZANE KNJIGE