Pročišćenje

Pročišćenje - Miller, Andrew | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Miller, Andrew
DIMENZIJA
3,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Pročišćenje.pdf
ISBN
5419066798092

OPIS

Godine 1785., najstarije pariško groblje, u samome srcu grada,već je pretrpano i onečišćuje svaki udah onih koji žive u njegovoj blizini. Među njih stiže Jean-Baptiste Baratte, mladi inženjer iz provincije kojemu je kralj naložio da razruši groblje. Baratte u tome isprva vidi priliku da ukloni teret povijesti, što je prikladan zadatak za čovjeka modernoga, razumnog doba. Ali ubrzo će naslutiti da bi uništenje groblja moglo dovesti i do njegove propasti.

Zato molimo Vajrasattvu: Molim te, trajno pročisti moje nevrline ... Glazba za pročišćenje i balansiranje svih čakri. Prilikom slušanja glazbe za čakre događa se proces usklađivanja frekvencije čakri s frekvencijom zvuka, uslijed čega čakre poprimaju svoje izvorno i optimalno vibracijsko stanje. U svijetu budućnosti ljudi žive mirno, bez kriminala i stresa.

{{001f}}spoj osjećaja samilosti i straha za glavnog junaka u tragediji; katarza 3. {{001f ... Andrew Miller PROČIŠĆENJE.

POVEZANE KNJIGE