Krštenje vašeg djeteta

Krštenje vašeg djeteta Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Krštenje vašeg djeteta.pdf
ISBN
7658277924218

OPIS

Novo, osmo i promijenjeno izdanje knjižice koje roditeljima i kumovima pomaže otkriti dubinu i otajstvo pristupa njihove djece kršćanskoj vjeri, ujedno je i edukativnog i dokumentarnog određenja. Knjižica je ukusno i primamljivo opremljena, obiluje vrijednim i osuvremenjenim tekstualnim tumačenjima i citatima, a oblikovana je tako da može biti najbolji poklon kršćanskim obiteljima prigodom krštenja njihove djece. U knjižicu se upisuju podaci o kršteniku, kumovima i župi, a u prvome dijelu naslovljenom „Krštenje vašeg djeteta“ donosi se tumačenje samog obreda, u drugome dijelu donosi se „Red krštenja djece“, a u „Dodatku“ je ponuđeno više meditativnih i molitvenih sadržaja koji pomažu roditeljima, kumovima i čitavoj obitelji ući u dublje razumijevanje temeljnoga kršćanskoga sakramenta.

Roditelji trebaju odrediti kumove. Najbitnije od opreme za krštenje Vašeg djeteta. Svijeće za krštenje, zahvalnice, košuljice za krštenje… Čestitke na krštenju Vašega djeteta in Stihovi za krštenje.

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija .

POVEZANE KNJIGE