Čuda i zagonetke neobjašnjivoga

Čuda i zagonetke neobjašnjivoga - Farrington, Karen | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Farrington, Karen
DIMENZIJA
11,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Čuda i zagonetke neobjašnjivoga.pdf
ISBN
8859468053436

OPIS

Priče koje su tijekom povijesti slovile kao najnevjerojatnije, najčudnije i najneobičnije, u ovoj su knjizi nanovo ispričane do živopisnih detalja, od grotesknih do jezivih, od nezemaljskih do neobjašnjivih. Teme obrađuju izvanzemaljske otmice, neobičnosti u životinjskom svijetu, događaje u Roswellu i vikinške legende o Krakenu. Gdje je god to bilo moguće, bogati tragovi u knjizi Čuda i zagonetke neobjašnjivoga potkrijepljeni su posebno odabranim slikama koje pružaju dodatan uvid u prirodu nepoznatoga. Ovo uvjerljivo i suvremeno istraživanje zaprepašćujućih tajni našeg planeta zasigurno će vas i zaintrigirati i zadiviti.

Recenzije i intervjui. Posjetite spektakularne vodopade, zabranjene gradove i moćne rijeke, pozabavite se nedokučivim zagonetkama, proučite fantastičan divlji život i značajne ljude na stranicama ove neobične knjige u kojoj ćete uživati godinama! Zagonetka u užem smislu.

FARRINGTON KAREN . Dijeli: Kataloški br.: 87601.

POVEZANE KNJIGE