Vjetar je zemlja koje više nema

Vjetar je zemlja koje više nema - Bradasic,Barrientos Oscar | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bradasic,Barrientos Oscar
DIMENZIJA
5,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Vjetar je zemlja koje više nema.pdf
ISBN
1991973739407

OPIS

Romanom EL VIENTO EN UN PAÍS QUE SE FUE. A. B. Bradisic vodi čitatelja u najudaljenije mitske i zemljopisne zanimljive prostore do kojih se može stići ako se krene iz luke Puerto Peregrino Hodočasnička luka. Glavni lik tih avanturističkih lutanja pjesnik je Saratoga. Djelo je napisano u dva plana: u prvom u kojem junak putuje u potrazi za knjigom El Azimut – jednako legendarnom kao i povijest koju pripovijeda; u drugom planu pokušava pronaći gradić kitolovaca zvan Kerguelen, koji se nalazi između stijena blizu pola. Djelo obiluje simbolima čija je svrha podsjetiti na pradavnu ishodišnu mitsku potku. Mitski se motivi prenose kroz priče, usmenu predaju, da bi se u svoje ishodište vratili zahvaljujući književnom svijetu. Slijedom toga, umjetna zbilja romana jedino je moguće mjesto gdje obitava utopija. Čileanski i regionalni roman Ó. A. B. Bradasica je djelo koje spada među najbolje romane svjetske književnosti s temom morskih avantura, stoji u recenziji uglednog književnog kritičara Daría Osesa. Prevoditeljica Željka Lovrenčić

Snažan vjetar veliku je štetu nanio posebno u Vrsaru gdje je stablo palo na parkirano kamp-vozilo, a istodobno prevrnulo drugi automobil, javlja Istramet. U večernjim satim olujno nevrijeme pogodilo je i je Pulu, Umag ... - Vjetar prolazi oko velike magnetne prepreke, a kako te dvije sile nisu oslobođene trenja između njih dolazi do reakcije - priča Russell.

2021. @ 21:01 komentari min. Rekao je da će svom nasljedniku reći koje su stvari postignute, ali i to da nema brzine, a da ljudi ne mogu vječito čekati.

POVEZANE KNJIGE