100 slavnih izreka… i pokoja šaljiva

100 slavnih izreka… i pokoja šaljiva - Bučević, Petar | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bučević, Petar
DIMENZIJA
3,47 MB
NAZIV DATOTEKE
100 slavnih izreka… i pokoja šaljiva.pdf
ISBN
9537123127019

OPIS

Slavne izreke dio su opće kulture. S njima se susrećemo svakodnevno, a da zapravo nismo ni svjesni njihova pravog značenja, niti izvornog konteksta u kojem su nastale. Niz državnika i vojskovođa, cijela galerija poznatih osoba, slikara, kipara, pisaca i filozofa pomaže nam da produbimo znanje iz povijesti, ali i književnosti, likovnih umjetnosti, glazbe, filozofije i mnogih drugih područja. U nekima od njih afirmiraju se najpozitivnije odgojne vrijednosti: istina, poštenje, ljepota, nenasilje, tolerancija i prijateljstvo. U kratkim anegdotalnim skicama, s diskretnim didaktičkim naznakama, u ovoj se knjizi nudi niz opravdano slavnih izreka. One su isprepletene nužnim pojašnjenjima, te povijesnim, geografskim i političkim kontekstom u kojem su nastale. Ovo drugo, prošireno izdanje dopunjeno je sa 16 novih izreka i njihovih autora, od Leonide i Marka Pola, preko Isaaca Newtona i Lava Tolstoja, do Nikole Tesle, A.G.Matoša i Martina Luthera Kinga.

i pokoja šaljiva autora Bučević, Petar, Kunc, Ninoslav. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! knjiga 100 slavnih izreka.

100 ways to take better Black and white photographs . 129,00 kn .

POVEZANE KNJIGE