Uvod u kriminalistiku

Uvod u kriminalistiku - Modly, Duško | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Modly, Duško
DIMENZIJA
6,99 MB
NAZIV DATOTEKE
Uvod u kriminalistiku.pdf
ISBN
4936097516945

OPIS

Udžbenik Sveučilišta u Splitu, Knjiga 2Vještačenje, kriminalističke strategije, tehnike, načelo zakonitosti, iskaz osoba samo su neki od dijelova Uvoda u kriminalistiku, udžbenika koji je odobrio rektor Sveučilišta u Splitu. Udžbenik obrađuje različita područja povezana s kriminalistikom kao znanošću koja raspolaže vlastitim, općim i posebnim predmetom izučavanja i istraživanja. Na specifičan način proučava i istražuje predmete, a koristi posebne metode i sredstva istraživanja. Pojam dokaza, saslušavanje svjedoka, vrste tragova, službena kaznena prijava policije uz ostalu metodologiju kriminalističke znanosti čine ovaj udžbenik jedinstvenim.

Sadraj rada POGLAVLJE PRVO: ZASJEDA POGLAVLJE DRUGO: SLUBENI DRESIRANI PSI POGLAVLJE TREE: RACIJA 1. Pripreme racije 2.

Knjiga može poslužiti studentima kriminalistike, prava i šire, kao i svim ovlaštenim osobama tijela represije (državno odvjetništvo, sud i dr.), svima onima koji se bave praktičnim ... UVOD U KRIMINALISTIKU. Branko Jovanovic.

POVEZANE KNJIGE