Prirodni napici

Prirodni napici Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Prirodni napici.pdf
ISBN
5332263646432

OPIS

Mnogobrojni napici su puno više od pukog zadovoljstva i nadoknade tekućine: neki imaju i vrlo povoljan utjecaj na zdravlje, a mnogi su toliko hranjivi da mogu zamijeniti obrok. Prilika je to i da se iskoriste i sačuvaju vrijedni i zdravi plodovi iz vrta ili prirode – u obliku zimnice koja će u zimskim mjesecima poslužiti kao izvor korisnih tvari poput vitamina i minerala, enzima i antioksidanasa. Prirodni napici mogu potaknuti prihvaćanje zdravijih navika u prehrani i pomoći poboljšanju zdravstvenog stanja. Osim toga, s vremenom ćemo stvarati vlastite kreacije i kombinacije sastojaka, uviđajući da u pripremanju prirodnih sokova zaista ne postoje ograničenja.

Osim toga, s vremenom ćemo stvarati vlastite kreacije i kombinacije sastojaka, uviđajući da u pripremanju prirodnih sokova zaista ne postoje ograničenja. Napici za brzo, ali i kvalitetno mršavljenje …ili tačnije rečeno - prirodni napici za mršavljenje su idealna i zdrava verzija usmerena na proces mršavljenja. Osim što sadrže jako nisku količinu kalorija, masti i ugljenih hidrata, ovi napici su zdravi i utiču na vašu energiju, raspoloženje i pokretljivost za predstojeće ... Donosimo vam nekoliko trikova koji bi trebali brzo sniziti krvni tlak, ali za potpuno izlječenje hipertenzije, potrebno je promijeniti životne navike na bolje. Nektar Natura napici: prirodni sokovi svježeg okusa neusporedive kvalitete Voćni, povrtni, gazirani, negazirani, hladni, topli i funkcionalni napitci Vi odaberite, mi stvaramo, vi poslužite.

Naša tijela trebaju samo male količine kolesterola kako bi ispunila svoje dnevne potrebe i bila zdrava. Problem s previše kolesterola je u tome što se višak kolesterola koji naše tijelo ne može procesuirati seli u naše arterije, gdje može spriječiti ili blokirati protok krvi do važnih organa. Ovi prirodni napici pomažu, a ima i jedan mali trik koji uvijek pali ...

POVEZANE KNJIGE