Lijepa nakon 39-te

Lijepa nakon 39-te - Ortemberg, Adriana | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ortemberg, Adriana
DIMENZIJA
7,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Lijepa nakon 39-te.pdf
ISBN
5694522984546

OPIS

Cjelovit program pomlađivanja!Ovo je knjiga o revolucionarnoj metodi koja će vam pomoći da izbrišete umor, bore i nakupljene kilograme. Ovaj program ne uključuje naporne vježbe ni nemoguće dijete za mršavljenje, već vam pomaže da uživate u zdravijoj i vitalnijoj zrelosti.Započnite već danas s ovim prirodnim tretmanom i pripremite se za spektakularnu promjenu!- Riješite se kilograma nakupljenih u posljednjih deset godina- Izbrišite deset godina bora na svojoj koži- Ojačajte umPostanite privlačniji i zadovoljniji.Ova je knjiga priručnik za pomlađivanje uz koji ćete postići iznenađujuće rezultate u samo deset tjedana.Zašto se pomiriti s prolaskom vremena koje ostavlja trag na tijelu? Uz ovaj priručnik ne samo da ćete postići mladenački izgled, već ćete se tako i osjećati!

Quick View. Zašto me ne gledaš u oči? Casademunt, Jordina 220,00 kn.

razreda, ta će djeca zajedno sa mnom nastaviti školovanje u javnim srednjim školama. Nastojimo objektivno informirati javnost o svim važnim temama iz Hrvatske i svijeta i onim temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima. Portal Narod.hr je Nezavisan, Aktualan, Relevantan, Objektivan, Drugačiji. Vođen, kako se pretpostavlja zasljepljujućom ljubomorom, Nedžad Čaušević (41) jučer oko sedam sati u sarajevskoj Aleji Bosne Srebrene u naselju Nedžarići iz automatske puške je izrešetao bivšu djevojku Sanelu Trstenu (39) te slučajno ranio Senadu Muhić (59), uposlenicu preduzeća KJKP "Park", koja se ni kriva ni dužna našla u blizini. Nakon Blanke Vlaši ...

POVEZANE KNJIGE