Rajski projekt anđela

Rajski projekt anđela - Ježek, Jadranka | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ježek, Jadranka
DIMENZIJA
5,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Rajski projekt anđela.pdf
ISBN
3811282233680

OPIS

Jednom, ne tako davno imala sam sve. Sve što ljubav jest. Bili su to dani obasjani suncem, ispunjeni radošću, sa zvjezdanim sjajem u očima, dok su srca u zagrljaju šaputala o nadi i snovima, živeći istinsku ljepotu. Svoju sam bajku ispisivala otiscima u srcu, predivnim i vječnim. Sve dok jednog dana, iznenada, nije nestalo čarolije i snova…

ožujka 2018., u Muzeju anđela bit će predstavljena knjiga 'Rajski projekt anđela', autorice Jadranke Ježek Knjiga je izašla još 2014., no varaždinskoj publici autorica će je predstaviti u prijepodnevnim satima, kako bi mnogima ukazala na činjenicu da bol i gubitak mogu donijeti i neke pozitivne lekcije i iskustva. Jadranka Ježek svoju knjigu napisala je nakon ... U subotu, 10.

Autorica ovom knjigom želi ukazati na činjenicu da bol i gubitak mogu donijeti i neke pozitivne lekcije i iskustva. Naime, Jadranka Ježek i njezin suprug Gordan ostali su bez 17-ogodišnjeg sina koji je umro ... Jadranka Ježek - Rajski projekt anđela.

POVEZANE KNJIGE