Maštuljci – Kraljevna

Maštuljci – Kraljevna Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Maštuljci – Kraljevna.pdf
ISBN
9234490572396

OPIS

Knjižica na 32 stranice za bojenje i igru: • Mnoštvo podataka o kraljevnama • Trikovi za maskiranje i šminkanje • Zabavna uradi-sam rješenja • Maštovite ideje za proslavu! • Komplet svjetlucavog nakina: samoljepljivi dijamanti, prsten, biserna ogrlica i blistava kruna. Sve složeno u lijepoj kutiji koji ti može poslužiti za odlaganje raznih stvari ali i za čuvanje tajni. Na poklopac stavi naljepnicu sa svojim imenom.

cijena: 99,00 kn klupska cijena: 79,00 kn proizvoda nema na zalihi. igra bez granica-2001 naljepnica Maštuljci - kraljevna - knjižica prepuna bojanki i podataka o kraljevnama, blistava kruna, ogrlica, prsten i samoljepljivi dijamanti - sve ćete to naći u ovom kompletu za savršenu princezu! Maštuljci - policajac - voli li se vaše dijete prerušavati u policajca, ... Rana hrvatska srednjovjekovna država.

Za 5 sekundi bit ćete preusmjereni na početno stranicu. Maštuljci. Setovi za vašu djecu koji sadrže sve potrebno kako bi postali balerine, kraljevne, policajci i gusari.

POVEZANE KNJIGE