Kolači za svaki dan

Kolači za svaki dan PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Kolači za svaki dan.pdf
ISBN
1562660014197

OPIS

Zbirka najboljih recepata za svaki dan – Kolači Malo je stvari koje čine veće zadovoljstvo od uživanja u kolaču koji ste sami izradili. S nebrojenim mogućnostima odabira raznovrsnih okusa i maštovitih ukrasa, ovdje ćete pronaći savršeni recept za svaku prigodu- od torti za posebne prigode i proslave, slatkih tortica i muffina za slatke užitke, do jednostavnijih kolača namijenjenih za opuštena obiteljska druženja uz kavu. Želite li napraviti slasnu tortu od čokolade, klasičan voćni kolač ili makarone s bobičastim voćem, u ovoj knjizi ćete pronaći recepte za sve njih. Zbog kombinacije klasičnih omiljenih recepata i varijacija novih okusa, ova zbirka ukusnih kolača oduševit će i vas i vaše goste.

- Materijalni ... I za kraj, ili za početak, ona je tu da vam izmami osmijeh na lice - jer hrana je radost, a kuhati za sebe i za one koje volite je užitak i veselje. Prisjetite se toga svaki dan.

See more ideas about food, desserts, croatian recipes. Zbirka najboljih recepata za svaki dan - Kolači. Malo je stvari koje čine veće zadovoljstvo od uživanja u kolaču koji ste sami izradili.

POVEZANE KNJIGE