Vile za laku noć

Vile za laku noć - Kuenzler, Lou | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kuenzler, Lou
DIMENZIJA
11,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Vile za laku noć.pdf
ISBN
3917154684935

OPIS

Nadahnjujuće priče koje će vaše dijete očarati, utješiti i prosvijetliti Očaravajuće, zaigrane i često mudre vile u ovoj dražesnoj ipoticajnoj zbirci pomoći će vašem djetetu da se uskladi s ritmovima i snagomprirode. Istodobno, energija vila i njihove lepršave pustolovine djecu ćeuvesti u tehnike meditacije i vizualizacije, potaknut će razvoj njihove mašte,suosjećanja i razumijevanja te ih posve otpustiti i pripremiti za miran san. Zbirka uključuje dvadeset izvrsno ilustriranih priča kojeobrađuju cijelu paletu očaravajućih tema – od snovite ljepote divljih bića dozadivljujuće hrabrosti ili snage vjere. Od dušica mora i vila magle do duhova drveća i pustinjskihdžinova, ovdje djeluju moći koje će pomoći djetetu da cijeni i poštuje svijetprirode te će obogatiti njegovo iskustvo.

Lou Kuenzler, Karen Wallace. Format: 24 x 19; ISBN: 978-953-257-257-5; Broj stranica: 144; Uvez: Mekani; Godina izdanja: 2013; Izdavač: Planetopija; U kategoriji: Dječja književnost; Očaravajuće, zaigrane i često mudre vile u ovoj dražesnoj i poticajnoj zbirci pomoći će vašem djetetu ... Vile za laku noć je djelo autora Lou Kuenzler, Karen Wallace, nakladnika Planetopija.

Zato vas pozivamo, iskoristimo tu priliku zajedno, svakoga dana u 19:48 na Prvom programu Hrvatskoga radija uz "Priču za laku noć". Pročitaj više Projekt Pripovjedač/ice priča za laku noć pokrenut u zagrebačkoj Dječjoj bolnici Srebrnjak i na odjelu pedijatrije Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice nastao je po uzoru na isti projekt koji u Rijeci pod vodstvom Udruge Portić postoji od 2009.

POVEZANE KNJIGE