Tisak ambalaže

Tisak ambalaže - Bolanča, Stanislav | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bolanča, Stanislav
DIMENZIJA
6,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Tisak ambalaže.pdf
ISBN
5820297327270

OPIS

Iako ambalaža čini oko 50 posto tiskanih proizvoda, veoma je malo stručne literature o tisku ambalaže. Profesor Bolanča je u 15 poglavlja knjige TISAK AMBALAŽE opisao tiskarske tehnike i njihovu povezanost s tiskom etiketa, tiskom kutija od valovite ljepenke, tiskom limene ambalaže, tiskom boca te otiskivanje bar kodova. Tekstualni je dio popraćen sa 266 ilustracija i 30 tablica. Otiskivanje ambalaže zastupljeno je i opisano u nizu tiskarskih tehnologija (fleksotisku, ofsetu, bakrotisku, sitotisku, tamponskom tisku, digitalnom tisku i tisku hibridnim tehnologijama). U knjizi je usklađeno nazivlje i jedinice s međunarodnim tehničkim normama i mjeriteljskim propisima. Osim za studente, knjiga je dobrodošla većini grafičara i djelatnika pratećih industrija.

Tisak na formiranoj ambalaži. Procesi tiska ambalaže: Procesi i mogucnosti tiska ambalaže u fleksotisku.

Pritom se prate nova saznanja znanosti, zahtjevi marketinga, te se usklađuju s mogućnostima tehnologije. Tiskana ambalaža danas obuhvaća oko 50% proizvodnje tiska i u stalnom je porastu.

POVEZANE KNJIGE