Kako s djetetom.. razgovarati i razvijati kvalitetan odnos

Kako s djetetom.. razgovarati i razvijati kvalitetan odnos - Slunjski, Edita | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Slunjski, Edita
DIMENZIJA
9,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako s djetetom.. razgovarati i razvijati kvalitetan odnos.pdf
ISBN
9433652204167

OPIS

Biblioteka “Kako djetetu pomoći da.…. sastoji se od devet stručno-popularnih priručnika, u kojima se obrađuju teme koje bi mogle biti zanimljive svima koji se privatno ili profesionalno bave odgojem i obrazovanjem djece predškolske i školske dobi. Smisao ovog materijala, koji ima uporište u stručnoj i znanstvenoj literaturi iz ovog područja te autoričinom roditeljskom, odgajateljskom i nastavničkom iskustvu, nije ponuditi gotove savjete niti općeprimjenjive recepte za odgoj i obrazovanje djece. Naprotiv, njegov je smisao čitatelje potaknuti na promišljanje o pitanjima odgoja i obrazovanja iz nekog novog kuta te na (samo)procjenu vlastite uloge u tom procesu. U funkciji toga, neki problemi opisani su pojednostavljeno, a situacije prikazane karikirano, bilo riječima ili crtežom. Za bolji uvid, pogledajte gornje poveznice na sadržaj i pregled prvih stranica priručnika. Na kraju je priručnika autorica ponudila i praktične radionice za roditelje, te radionice za odgajatelje i uči

Najbolji način je učiti jedan od drugoga unutar obitelji. S druge strane, na odgoj djeteta utječe i način odgoja kako smo mi odgajani "Ne želim odgajati svoje dijete kao što su mene moji roditelji!" Kako razgovarati s djetetom o svemu što se događa? Odgovor na ovo pitanje uvelike ovisi o dobi i razvojnoj spremnosti djeteta , no univerzalno pravilo može biti - iskreno , konkretno i jasno.

obradović) kako uČiti, a Što manje se muČiti (a. boban) kibernetika u suvremenoj pedagogiji (v.

POVEZANE KNJIGE