Kako s djetetom.. razgovarati i razvijati kvalitetan odnos

Kako s djetetom.. razgovarati i razvijati kvalitetan odnos - Slunjski, Edita | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Slunjski, Edita
DIMENZIJA
3,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako s djetetom.. razgovarati i razvijati kvalitetan odnos.pdf
ISBN
9947171884305

OPIS

Biblioteka “Kako djetetu pomoći da.…. sastoji se od devet stručno-popularnih priručnika, u kojima se obrađuju teme koje bi mogle biti zanimljive svima koji se privatno ili profesionalno bave odgojem i obrazovanjem djece predškolske i školske dobi. Smisao ovog materijala, koji ima uporište u stručnoj i znanstvenoj literaturi iz ovog područja te autoričinom roditeljskom, odgajateljskom i nastavničkom iskustvu, nije ponuditi gotove savjete niti općeprimjenjive recepte za odgoj i obrazovanje djece. Naprotiv, njegov je smisao čitatelje potaknuti na promišljanje o pitanjima odgoja i obrazovanja iz nekog novog kuta te na (samo)procjenu vlastite uloge u tom procesu. U funkciji toga, neki problemi opisani su pojednostavljeno, a situacije prikazane karikirano, bilo riječima ili crtežom. Za bolji uvid, pogledajte gornje poveznice na sadržaj i pregled prvih stranica priručnika. Na kraju je priručnika autorica ponudila i praktične radionice za roditelje, te radionice za odgajatelje i uči

KAKO S DJETETOM (8) - RAZGOVARATI I RAZVIJATI KVALITETAN ODNOS. Edita Slunjski.

Djeca vas uglavnom pitaju onoliko koliko su spremna čuti i znati, što se može mijenjati iz dana u dan. Razgovarajte s djetetom o zdravim namirnicama. Djecu vrlo lako može zbuniti riječ "zdravo." Umjesto da kažete kako je neka namirnica "zdrava" ili da namirnicama dajete obilježja poput "dobre" i "loše" namirnice, radije objasnite zašto je nešto korisno.

POVEZANE KNJIGE