Rajčica 50 jednostavnih recepata

Rajčica 50 jednostavnih recepata Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Rajčica 50 jednostavnih recepata.pdf
ISBN
1093481793557

OPIS

Ova kuharica dolazi iz serije Barilla Academia i donosi 50 brzih i jednostavnih recepata u kojima je glavni sastojak – rajčica. Ne postoji kulinarska tradicija u zemljama kao što su Hrvatska, Španjolska, Italija ili Grčka koja ne uključuje rajčicu. Sirova, pasirana ili osušena, pržena, pečena, punjena, s roštilja, zapečena ili zašećerena, u sorbetu ili pekmezu – nepogrešiv je odabir pri ukrašavanju jela, kako tradicionalnih tako i modernih, diljem Mediterana.

To je zbog činjenice da su takva niskokalorična jela nevjerojatno ukusna, i što je najvažnije - vrlo zdrava, jer sadrže mnogo vitamina i minerala. 5 jednostavnih načina da uključite kurkumu u svoju prehranu Kurkuma je popularan začin iz porodice đumbirovki, jarko žute boje, koji je neizostavan sastojak u pripremi indijskih i jela karakterističnih za Bliski Istok. Salata od Crvenog mora - 5 jednostavnih recepata Svaka domaćica ima dežurni recept, prema kojem, u slučaju iznenadnog dolaska gostiju, za pet minuta može pripremiti ukusnu salatu. Salata Crveno more idealna je za ulogu takvog čarobnog štapića. Koliko god ti je to teško za priznati, duboko u sebi znaš da je bilo koji domaći ručak puno bolji i ukusniji od preskupe salate koju na kraju kupiš.Nemoj dopustiti svojoj lijenosti da te dovede do nezdravog tijela, nezadovoljenog apetita i praznog novčanika - isprobaj jedan od brzi i jednostavnih recepata za ukusan ručak..

250 g cherry rajčica ... 50 ml maslinovog ulja ... 2.

POVEZANE KNJIGE