Leksikon književnika

Leksikon književnika - Amalfi, Francis | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Amalfi, Francis
DIMENZIJA
10,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Leksikon književnika.pdf
ISBN
7881455947989

OPIS

Vječne knjige podastiru nam jedan udio zabave, a drugi razmišljanja, dopuštajući nam da se udaljimo od svakodnevice te promijenimo perspektivu, ali i da bolje shvatimo situaciju u kojoj se nalazimo. Nitko na ovom svijetu nije sam ako mu je dobra knjiga pri ruci. Nakon što upoznate 125 učitelja u ovom jedinstvenom Leksikonu književnika, pronači ćete i praktične bilješke uz čiju pomoć, bez odgađanja, možete započeti s pisanjem. Bilješke sadrže sugestivne, zabavne i praktične ideje.

U Poljskoj je bio član više kulturno-umjetničkih društava i odbora Lige poljsko-jugoslavenskih društava. Leksikon Antuna Gustava Matoša novo je izdanje Leksikografskoga zavoda Miroslav Krleža, potaknuto dvostrukom obljetnicom - 140-godišnjicom rođenja (1873) i stogodišnjicom smrti (1914) - toga prvog modernog hrvatskog književnika. KANON, KNJIŽEVNI (starogrč. ϰανών: štap, mjerilo, pravilo).U umjetnostima označava standardni model koji je uzor drugim djelima te vrste.

Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži Francis Amalfi: Leksikon književnika količina. Dodaj u košaricu.

POVEZANE KNJIGE