Doktor na otoku

Doktor na otoku - Grgurović, Dražen | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grgurović, Dražen
DIMENZIJA
9,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Doktor na otoku.pdf
ISBN
2808554136353

OPIS

»Doktor na otoku« priča je o mladom liječniku na početku karijere koji neočekivano i potpuno nespreman završi na otoku. Novo radno mjesto, nepoznati ljudi i njihov mentalitet, otočna izolacija, i naposljetku strah od pitanja hoće li moći pomoći pacijentima, natjerat će ga da ubrzano uči, selektira važno od nevažnog te da u kratkom vremenu sazrije kao liječnik. Različiti i neobični medicinski slučajevi u ovom romanu redaju se jedan za drugim, a u međuvremenu strah od rata širi se posvuda… Roman prvijenac zadarskog liječnika s velikim potencijalom za igrani film.

1 Star - I hated it 2 Stars - I didn't like it 3 Stars - It was OK 4 Stars - I liked it 5 Stars - I loved it. Please make sure to choose a rating. Skup kratkih pripovijetki govori o mladom liječniku koji je na početku karijere neočekivano i potpuno nespreman završio na otoku na kojem nikad prije nije bio.

Kad se na otoku nešto desi, onda smo svi k'o jedan. Hvala našim vatrogascima, našim mještanima, doktorima i sestrama koji su na odmoru i nesebično daju sebe… Hvala kapetaniji i hitnoj službi na brzini dolaska.

POVEZANE KNJIGE