1000 Prvih riječi na engleskom

1000 Prvih riječi na engleskom Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,62 MB
NAZIV DATOTEKE
1000 Prvih riječi na engleskom.pdf
ISBN
6571124088436

OPIS

Prvi koraci u učenju novog jezika bit će vrlo zabavni uz ovu prekrasnu knjigu. Navedeno je više od 1000 riječi i sve su ilustrirane. Živopisne sličice složene su po temama, a predstavljaju predmete koje poznaje svako dijete, kao i slike iz šireg svijeta. Jednostavna pitanja na hrvatskom i engleskom olakšavaju malom početniku u istraživanju ove knjige i jezika.

Kako bi djetetu učenje stranog jezika bilo još ... Ovaj izvrstan slikovni rječnik sadrži više od 1000 svakodnevnih riječi na hrvatskom i engleskom jeziku. Riječi su svrstane u 22 poglavlja (obitelj, životinje, vozila, povrće, voće, brojevi, zanimanja…), a uz svaku riječ dolazi i prateća ilustracija.

Kako bi djetetu učenje stranog jezika bilo još zanimljivije, u slikovnici se nalazi i mnoštvo naljepnica koje su ujedno i kreativni radni materijal. Opis. Ovaj izvrstan slikovni rječnik sadrži više od 1000 svakodnevnih riječi na hrvatskom i engleskom jeziku.

POVEZANE KNJIGE