Vjerujem…

Vjerujem… - Karlić, Ivan | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Karlić, Ivan
DIMENZIJA
4,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Vjerujem….pdf
ISBN
5748322327521

OPIS

Kršćanska sadašnjost je u suizdanju s Hrvatskom provincijom sv. Jeronima franjevaca konventualaca izdala knjigu teologa Ivana Karlića koji na jednostavan i konzistentan način u Godini vjere tumači sadržaj kršćanske vjere. Knjiga je nastala kao plod tribina koje su franjevci na Svetome Duhu organizirali u Godini vjere, a autor osobitu pažnju posvećuje prožimanju vjerskih istina prema Katekizmu Katoličke Crkve, nudeći odabrani sadržaj za župni pastoral, odnosno katehezu i propovijedi. Deset tema slijede sadržaj kršćanske vjere koji nije samo protumačen nego sadrže i aktualizacije, posebice u nekim pitanjima s kojima se današnji ljudi muče kao što su primjerice: Trojedini Bog, čovjek, vjera u Boga, svijet, ljudski život i njegov smisao, smrt i vječni život…

No nadam se da ću moći nastaviti tamo gdje smo stali i da još neko vrijeme neću dobiti ulicu u Novom Sadu", uspio se tada malo i našaliti s cijelom situacijom. - Vjerujem u svoj rad i rezultati se moraju pokazati kad-tad. Drago mi je što se natječem rame uz rame s gimnastičarima svjetske klase koji predstavljaju našu državu, kao što su Filip Ude, Tin Srbić, Seligman, Benović… To je svjetska elita i s obzirom na uvjete svi nižemo dobre rezultate. Tucak: 'Vjerujem da smo kvalitetniji od svih u skupini, ali to moramo pokazati u bazenu' Još videogalerija.

♥ BOG je ljubav ! ♥ Potrebni su nam admini,ukoliko zeliš postati dio našeg tima,pošalji nam poruku! Teško je to, još uvijek ne vjerujem da se to dogodilo'', rekao je Ivanović za Jutarnji list. Ispričao je da je s Bandićem proveo gotovo cijelu subotu.

POVEZANE KNJIGE