U fokusu: Svjetska čuda

U fokusu: Svjetska čuda Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,18 MB
NAZIV DATOTEKE
U fokusu: Svjetska čuda.pdf
ISBN
4300982851470

OPIS

Knjiga Svjetska čuda prepuna podataka i ilustracija na 64 stranice sadrži odgovore na mnoga pitanja koja ste oduvijek željeli postaviti. Što su viseći vrtovi? Zašto je sagrađen Taj Mahal? Koja je najviša svjetska građevina? Kako je konstruiran most Golden gate?

Tu se više ne bi smjelo robovati dosadašnjim praksama i strategijama. Da su škverani nastavili šetnju u smjeru gradskog centra, zaustavio bi ih kubrikovski monolit koji se uzdiže pored jednog trgovačkog centra. Na njemu su ispisani svi naši milleri, new yorkeri, tokkoi, h&m-ovi, hervisi, deichmanni, plodine, CA-i, te druga svjetska čuda konzumerizma. u fokusu: svjetska Čuda u fokusu: divlje Životinje u fokusu: ljudsko tijelo vjeverice i optimizam slon i velikoduŠnost jaja - 50 jednostavnih recepata rajČice - 50 jednostavnih recepata krumpiri - 50 jednostavnih recepata Čokolada - 50 jednostavnih recepata jedna boŽiĆna noĆ ... U fokusu - Svjetska čuda.

- (U fokusu) Knjiga se sastoji od dvadeset dva članka u kojima se kroz pojednostavljeni tekst ilustriran crtežima i fotografijama daju Pitanje izbora u gradu Mostaru u fokusu je stranaka Hrvatskog narodnog sabora Bosne i Hercegovine, a Predsjedništvo HNS-a jučer je jednoglasno zaključilo kako će sve buduće aktivnosti dužnosnika Hrvatskog narodnog sabora biti isključivo u funkciji postizanja zacrtanog i očekivanog rezultata stranaka HNS-a na izborima za Grad Mostar, piše Večernji list BiH. Država već godinama razvija projekt na zemljištu koje se, gle čuda, nije potrudila kupiti. Sad je u situaciji da možda neće moći birati s kim surađuje, što baš i nije primjer svjetske prakse.

POVEZANE KNJIGE