U fokusu: Svjetska čuda

U fokusu: Svjetska čuda Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,49 MB
NAZIV DATOTEKE
U fokusu: Svjetska čuda.pdf
ISBN
4219878267620

OPIS

Knjiga Svjetska čuda prepuna podataka i ilustracija na 64 stranice sadrži odgovore na mnoga pitanja koja ste oduvijek željeli postaviti. Što su viseći vrtovi? Zašto je sagrađen Taj Mahal? Koja je najviša svjetska građevina? Kako je konstruiran most Golden gate?

Prema izvješću varaždinskog HZZ-a, tijekom listopada evidentirane su […] Svijet se divi mjerama koje su poduzete u suzbijanju COVID-19 na Novom Zelandu, a rekordni rezultati poduzetih mjera plod su promišljanja i planiranja premijerke Jacinde Ardern, koja predvodi listu najuspješnijih lidera u vrijeme korona krize. Na Veliku subotu (prema julijanskom kalendaru) skupljaju se vjernici u veliku mnoštvu u Crkvu svetoga Groba, dan kad se s neba spušta oganj koji pali svijeće i svjetiljke u svetome prostoru. Takve i slične opise i riječi pronaći ćemo u mnogim vodičima za Svetu zemlju.

Opisane su i objašnjene okolnosti i način nastanka, značenje, uloga i današnji status 17 arhitektonskih i građevinskih dostignuća od antičkih vremena do ... Zagreb : Lusio, 2013. - Lokacija: Narodna knjižnica ˝Petar Preradović˝ Bjelovar Erdogan rado spominje tisućitu obljetnicu bitke protiv Grka kod Manzikerta, koja je značila prekretnicu u stvaranju nove globalne sile.

POVEZANE KNJIGE