201 način da muškarca izludite u krevetu

201 način da muškarca izludite u krevetu - Robbins, Tina | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Robbins, Tina
DIMENZIJA
8,5 MB
NAZIV DATOTEKE
201 način da muškarca izludite u krevetu.pdf
ISBN
6576637218689

OPIS

Ova je knjiga namijenjena ženama koje misle da ne znaju baš sve o seksu, a posebice onima koje žele naučiti nešto novo ili koje, od straha da ne upadnu u dosadnu rutinu, u svoju dugogodišnju vezu žele unijeti poticajne promjene. Čak i ako je vaš seksualni život odličan, novi trikovi i nove, originalne ideje uvijek dobro dođu u krevetu, a do njih ćete najlakše doći uz pomoć ove knjige. Budite otvoreni i istražujte. Tajna dobrog seksa leži u mašti, a njegova je moć skrivena u našem umu.

Ova je knjiga namijenjena ženama koje misle da ne znaju baš sve o seksu, a posebice onima koje žele naučiti nešto novo ili koje, od straha da ne upadnu u dosadnu rutinu, u svoju dugogodišnju vezu žele unijeti poticajne promjene Kako da izludite muškarca u krevetu? Ako niste znale, oralni seks je jedan od omiljenih puteva do zadovoljstva! graphicstock. Neke žene ga obožavaju, druge se gade, ali većina se uvek pita da li postoji nešto što bi mogle da urade tokom oralnog seksa, a što bi izludelo muškarca. Izludite svog muškarca vrućim frazama da vas zadirkuju u bilo kojem trenutku.

Muškarci naprosto vole kada im pogled nije zaklonjen. Određeni potezi koje u krevetu možete odraditi mogu vašeg muškarca izluditi i vjerojatno će posebno upamtiti sex u kojem ste ih izveli. S obzirom da smo prije nekoliko dana imali članak o zadovoljavanju žena , danas vam u nastavku donosimo nekoliko tehnika koje možete vrlo lako naučiti, a vaš će muškarac itekako biti zadovoljan i ... Šta muškarci žele u krevetu sa 30, 40, 50...

POVEZANE KNJIGE