Ljekovito bilje priručnik za sakupljanje

Ljekovito bilje priručnik za sakupljanje - Savković, Dušan | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Savković, Dušan
DIMENZIJA
12,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljekovito bilje priručnik za sakupljanje.pdf
ISBN
2008781232240

OPIS

Ljekovito bilje od A do Ž na praktičnim karticama Ovaj priručnik, u obliku plastificiranih kartica, namijenjen je svima onima koji se na bilo koji način bave ljekovitim biljem, kao i izletnicima u prirodu. U njemu ćete naći 140 slika biljaka snimljenih u prirodnom okruženju. Za lakše prepoznavanje i sigurno korištenje biljke, ispod svake slike naći ćete uobičajeni naziv biljke, latinski naziv, opis biljke, podatke o branju, ljekovitosti te na kraju opasnosti koje mogu nastati pogrešnom primjenom. Kartice su praktične za upotrebu, a bilje na njima poredano je abecednim redom.

Za sada su se najsigurnije za kupnju pokazale biljne ljekarne, no sabiremo li i sami sakupljamo i sušimo bilje, ukoliko smo u isto upućeni, dobiti ćemo ipak samo najbolje iz prirode. Postoje tisuće vrsti biljaka, no nisu sve ljekovite. Gdje kupiti LJEKOVITO BILJE - PRIRUČNIK ZA SKUPLJANJE - usporedi cijene, pogledaj značajke i izaberi trgovinu Neki se okreću seoskom turizmu, netko pčelarstvo pretvori u unosan hobi, mnogi se bave ekološkom proizvodnjom bilja, a neki se odluče za sakupljanje samoniklog bilja.

Sakupljanje samoniklog LAB može biti veoma isplativa komercijalna PRIRUČNIK ZA SAKUPLJANJE LEKOVITOG BILJA - Ema Piroška Matić ... Svetski stručnjaci za lečenje biljem tvrde da je razlog što lekovito bilje u našem svakodnevnom životu ne zauzima mesto koje zaslužuje, velika zainteresovanost svetske farmaceutske industrije za što veći profit. Da su ljudi upoznati sa dejstvom lijekova koje u obliku ljekovitih biljaka daje sama Priroda, ne bi posezali za sintetičkim lijekovima, ili bi to činili samo u fazi intenzivnog liječenja bolesti.

POVEZANE KNJIGE