UNESCO – Sva blaga svijeta

UNESCO – Sva blaga svijeta - Somek, Petra prof. (ur.) | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Somek, Petra prof. (ur.)
DIMENZIJA
8,50 MB
NAZIV DATOTEKE
UNESCO – Sva blaga svijeta.pdf
ISBN
4287284679555

OPIS

U knjizi je obrađena svjetska materijalna baština koja se sastoji od prirodnih, kulturnih i mješovitih dobara. Opisana su 962 dobra u 157 država: 745 kulturnih, 188 prirodnih i 29 mješovitih dobara koja su krajem 2012. godine bila na UNESCO-ovu popisu zaštićene svjetske baštine. Opisana su po državama na pojedinim kontinentima, kronološkim slijedom prema godini upisa. Uz nazive pojedinih dobara navedena je godina upisa, kriteriji koje dobro ispunjava i fotografije. Na tematskim kartama država prikazane su lokacije dobara. Knjiga može poslužiti u svim vrstama škola kao priručnik za edukaciju i razvijanje svijesti mladih generacija o nužnosti zaštite i čuvanja spomenika prirode i kulturnih dobara.

Stranice donose sve informacije o ustanovi, lokacijama i uvjetima korištenja knjižnica, građi, radnom vremenu, novostima i događanjima Pekari kažu da bi UNESCO-ov popis zaštitio baguette od varalica širom svijeta. Uredba francuske vlade iz 1993.

Grabovac, Višnja, UNESCO : sva blaga svijeta : prvi put u Hrvatskoj svi lokaliteti kulturne i prirodne baštine svijeta na jednom mjestu, Meridijani, Samobor, 2013. Knjižnica grada Zagreba su mreža narodnih knjižnica u Gradu Zagrebu. Stranice donose sve informacije o ustanovi, lokacijama i uvjetima korištenja knjižnica, građi, radnom vremenu, novostima i događanjima Pekari kažu da bi UNESCO-ov popis zaštitio baguette od varalica širom svijeta.

POVEZANE KNJIGE