Snjeguljica

Snjeguljica - Bašić, Zdenko | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bašić, Zdenko
DIMENZIJA
6,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Snjeguljica.pdf
ISBN
3951893276466

OPIS

Ilustrirao uspješan dvojac Zdenko Bašić i Manuel Šumberac „ Ogledalce, ogledalce moje, naljepši na svijetu – tko je? Nakon Alise u zemlji čudesa i Pinokijevih pustolovina, iz nakladničke kuće Carlton iz Velike Britanije, stiže još jedan klasik za djecu – Snjeguljica! I ovoga puta vizualno ruho glavnih junaka dolazi iz radionice iznimno uspješnog dvojca – Zdenka Bašića i Manuela Šumberca. Tako po treći puta cijeli svijet gleda junake omiljenih bajki onako kako su ih zamislili hrvatski ilustratori, potvrđujući svoje mjesto u samom vrhu svjetskog likovnog dizajna. Planetopija je ovo izdanje prevela na hrvatski jezik i ponudila ga domaćim čitateljima, a prepoznatljiv Bašićev stil poveo je dragu nam Snjeguljicu, kao i svih sedam patuljaka, u 21. stoljeće. „Ogledalce, ogledalce moje, naljepši na svijetu – tko je? Princeza Snjeguljica blagoslovljena je ljepotom čistom kao netaknut snijeg, ali ljubomorna kraljica kuje zavjeru da je se zauvijek riješi. U domu sedam patuljaka, na koji je slučajno nabasala, Snjeguljica je dobila priliku da živi bez bojazni. No kraljičine okrutne čarolije ne poznaju granice…

- Annette Insdorf, Indiewire Bojanka za djecu - Snjeguljica. Obojaj ovu prekrasnu djevojku iz bajke….

Upozorenje čitatelju: Slijedi tekst koji sadrži pojedinosti o radnji i/ili završetku ovog djela. Snjeguljica obrt za proizvodnju kolača. SJEDIŠTE: 51221 Kostrena Sv.Lucija 72 OIB: 16264109379 Snjeguljica - je lijepa djevojka rumenih obraza, puti bijele poput snijega i tamne kose.

POVEZANE KNJIGE