Zvijezde EU

Zvijezde EU - Kušec, Mladen | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kušec, Mladen
DIMENZIJA
4,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Zvijezde EU.pdf
ISBN
2528963310739

OPIS

Poštovani roditelji, bake i djedovi, krenite sa svojim djevojčicama i dječacima na zanimljivo putovanje u dvadeset i osam zemalja Europske unije. Knjiga ZVIJEZDE EU najjednostavniji je način da putujete s njima.

Iako se zastava najčešće povezuje s Europskom unijom, prvotno je bila zastava Vijeća Europe.. Zastava je prihvaćena od strane Vijeća Europe 8.

Dvanaest zlatnih zvjezdica složenih u krugu na plavoj podlozi na zastavi Europske unije označava ideale zajedništva ... Mnogi smatraju da će potez EU-a sad pojačati globalne napetosti oko nabave cjepiva, posebice za zemlje koje se oslanjaju na cjepiva proizvedena u EU. No neki talijanski mediji poput Republice komentiraju da je odluka veoma ''simbolična'' s obzirom na to da se radi o vrlo malom broju od 250.000 doza. Postoje razne klasifikacije za zvijezde, ali najpopularnija klasifikacija je ona koja je izmislila Annie Jump Cannon.

POVEZANE KNJIGE