Memoari

Memoari - Tomac, Zdravko | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tomac, Zdravko
DIMENZIJA
11,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Memoari.pdf
ISBN
1570145561158

OPIS

Najnovija Tomčeva knjiga nisu memoari u uobičajenom smislu riječi. O sebi autor piše tek onoliko koliko je potrebno da bi mogao opisati povijesne ličnosti te dati svoju ocjenu sudbinskih odluka u kojima je sudjelovao i sâm. U knjizi Tomac se pozabavio ključnim povijesnim ličnostima iz razdoblja druge Jugoslavije dajući svoje viđenje Tite, Kardelja, Bakarića, Stepinca, Blaževića, Tripala i drugih, kao i najvažnijim političkim ličnostima iz vremena stvaranja i obnove hrvatske države.

Opomenama se potiče časno angažiranje - u ime općeg dobra hrvatskog naroda, radi veselja u pravcu bezuvjetne slobode. memoari prijevod u rječniku hrvatski - talijanski u Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Uskoro izlaze memoari Sharon Stone: glumica i humanitarka dotaknut će se u knjizi svoja dva razvoda, traumatičnog djetinjstva i cijene slave.

i zemaljskih uvjeta i međuljudskih odnosa... Opomenama se potiče časno angažiranje - u ime općeg dobra hrvatskog naroda, radi veselja u pravcu bezuvjetne slobode. memoari prijevod u rječniku hrvatski - talijanski u Glosbe, online rječnik, besplatno.

POVEZANE KNJIGE