Zec Mrkvus Veliki

Zec Mrkvus Veliki - Kasparavičius, Kestutis | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kasparavičius, Kestutis
DIMENZIJA
11,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Zec Mrkvus Veliki.pdf
ISBN
7658761964962

OPIS

Zec Mrkvus Veliki još je jedna priča Kęstutisa Kasparavičiusa o kolačima i kolačićima, zecu Mrkviću i njegovoj silnoj želji da postane velik, debeo i jak, o somišljatoj zečici Franjici i njezinoj Specijalnoj umjerenoj dijeti od povrća. Duhovita i poučna priča umjetnika Kęstutisa Kasparavičiusa o tome da je dobro i zdravo biti zadovoljan sobom, čak i ako si samo mali zečić Mrkvić.

Ovaj znak je blagosloven sa mnogo divnih i prefinjenih kvaliteta. Osobe rođene u znaku zeca su nežne, elegantne, saosećajne i veoma cene harmoniju i lepotu. Prije nekoliko mjeseci predstavili smo vam i darivali knjigu Zec Mrkvus Veliki Kestutisa Kasparavičiusa, a nedavno smo dobili još jednu njegovu knjigu - Vrtlar Florijan! Vrtlar Florijan je medvjed koji živi u Medvjedgradu i bavi se vrtlarstvom, a posebno voli ruže! U njegovom vrtu rastu ruže boje zečjeg nosića, ruže boje magle, ruže ... Jul 31, 2020 - Explore Maje Zmaje Blog's board "Kids", followed by 163 people on Pinterest.

To mu se baš i nije sviđalo i poželio je i on biti velik i jak poput susjeda medvjeda. Kunić i divlji zec - različite životinje . Imate li kod sebe uhatog ljubimca, zasigurno se radi o kuniću, a ne o zecu.

POVEZANE KNJIGE